• Lorem ipsum

kunststof vloer verven

Een kunststof vloer verven hoeft zeker niet duur te zijn. Scanofloor vloerverf is er in vele soorten en voor tal van vloeren. Of het nu gaat om vinyl, laminaat, PVC of gietvloeren: er is vloerverf voor alle kunststofvloeren, leverbaar in elke gewenste kleur en tegen een scherpe prijs.

 

Haast? Wij adviseren deze verf:

 

Vloeren van kunststof: een breed begrip

Hout en beton zijn producten met een natuurlijke oorsprong. Bij kunststof denken veel mensen aan plastic of iets wat erop lijkt, bijvoorbeeld linoleum of laminaat. Echter, ook vloeren waarin kunsthars is verwerkt, kun je als kunststofvloeren zien. Denk aan gietvloeren van epoxy en polyurethaan, wat geen van beiden natuurproducten zijn.

 

Vloerverf voor kunststof

Welke vloerverf u moet gebruiken, hangt daarom af van het type kunststof vloer dat u wilt bewerken.

  • Scanofloor Vinyl Vloercoat is het topproduct op basis van polyurethaan voor het verven van laminaat, linoleum, pvc en vinyl. Zoals alle 2-componentenverf wordt deze geleverd in twee blikken waarvan u de inhoud voor gebruik mengt. Deze niet-vergelende verf dient dan binnen zes uur te worden verwerkt.
  • Voor gietvloeren van epoxy/polyurethaan adviseren wij Pre Dekverf. Dit is een betaalbare, ijzersterke en veelzijdige vloerverf (2-componenten epoxy). De verf is dampdoorlatend, chemisch resistent en geschikt voor binnen en buiten.
  • ie op zoek is naar een 2-componentenverf op basis van polyurethaan adviseren wij de dekkende Scanofloor Colourcoat, toepasbaar op tal van vloeren waaronder gietvloeren.
  • Een andere vloerverf die ook op kunststof kan worden toegepast is Scanofloor Clearcoat, een transparante verf voor wie graag de structuur van de ondergrond wil blijven zien.

 

Kunststof vloer verven: hoe gaat dat?

  1. Reinigen, ontvetten en stofvrij maken is altijd de eerste stap. De ideale hulpmiddelen zijn Inno Coatings Ontvetter (een universeel schoonmaakmiddel voor vloeren) en Vinylstripper(ontwikkeld voor linoleum en vinyl).
  2. Lichtjes schuren na het schoonmaken verbetert de hechting. Wij gebruiken meestal een schuurmachine met korrel-120. Zelfs korrel-240 levert al goede resultaten op bij vinyl en pvc.
  3. Brengt u de verf aan op een eerder behandelde gietvloer, is een primer niet nodig. Bij kunststofvloeren van laminaat, linoleum en vinyl is dit meestal niet nodig.
  4. Twee afwerkingslagen geven het sterkste en beste resultaat. Zorg voor voldoende droogtijd tussen de twee lagen. De instructies bij de verf vertellen u hoe lang u moet wachten.

 

Vloerverf bestellen doet u hier

Scanofloor vloerverf kenmerkt zich door een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De verf wordt normaal alleen aan de vakhandel verkocht, maar is via deze site ook beschikbaar voor u als consument. Kortom, uw kans om uw vloer eruit te laten zien alsof ze door een professional is geschilderd. U bestelt Scanofloor vloerverf direct in onze webshop.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets!