• Lorem ipsum

Garagevloer verf

Vloerverf voor uw garage kiezen is even gemakkelijk als het aanbrengen van de verf. Of u nu huisschilder bent of doe-het-zelver, met onderstaande tips kan het niet verkeerd gaan.

Bij het bepalen van de juiste verf moet altijd naar drie dingen worden gekeken:

  • De vloer zelf
  • Het gebruik van de vloer
  • Hoe moet de vloer eruitzien?

 

Haast?

U mag ons altijd bellen voor persoonlijk advies. Of bestel gelijk in onze webshop en u hebt de verf binnen 1-2 werkdagen in huis.

 

Garagevloer: ondergrond en conditie

Laten we eerst kijken naar de vloer zelf. Voor de optimale hechting van vloerverf is de ondergrond van essentieel belang. De meeste garagevloeren zijn van beton. U hebt dan betonverf nodig. Hoe u te werk gaat, wordt daarbij ook bepaald door de vraag of het om nieuw, onbehandeld dan wel eerder geverfd beton gaat. Bij nieuwe vloeren raden we altijd een primer (voorbehandelmiddel) aan. Dit is middel dat u op de vloer aanbrengt om de hechting met de eindlaag te verbeteren.

Bij eerder geverfde garagevloeren is het nuttig om de staat van de ondergrond onder de loep te nemen. Zijn er beschadigingen? U moet de vloer altijd repareren voordat u gaat verven. Dit betekent dat u een reparatiemiddel op uw boodschappenlijstje moet zetten. Kies bij voorkeur voor een plamuurmiddel uit het assortiment van een verfmerk. U bent dan verzekerd van een product dat matcht met vloerverf.

 

Hoe wordt de garagevloer gebruikt?

Niet elke garagevloer dient om auto’s op te parkeren. Er zijn veel garages die als hobbyruimte dienen, of waar alleen fietsen in worden gestald. De functie van de ruimte is altijd belangrijk bij de verfkeuze. Gebruikt u de garage voor uw wagen, dan is het absoluut noodzakelijk om een vloerverf te kiezen die chemisch resistent is. In autobanden zitten weekmakers. Dit zijn chemische stoffen die het rubber soepel houden. U treft ook weekmakers aan in de banden van fietsen en brommers, en ook bij grasmaaiers als deze van rubberen banden zijn voorzien. Gewone vloerverf lost op door weekmakers. Chemisch resistente vloerverf zoals 2-componenten epoxy coatings heeft dat probleem niet. Ook wanneer u een hobby uitoefent waarbij chemische stoffen worden gebruikt, moet u kiezen voor chemisch resistente vloerverf.

 

Garagevloer verven: welk type verf?

Wilt u een garagevloer met een transparante betonlook? Dan kiest u voor transparante verf. Hebt u liever een kleur? Ga dan voor dekkende vloerverf. Uiteraard is dit voor een groot deel een kwestie van smaak. Het voordeel van een donkere kleur is dat u vuil minder snel ziet. Een transparante verflaag geeft meer licht en versterkt het ruimtegevoel. Belangrijk om te weten is dat het aantal beschikbare kleuren garagevloerverf onbeperkt is. Er is altijd wat naar uw zin.

Alle producten op een rijtje:

Schoonmaak en reparatie

Primers

Dekkende garagevloerverf

Transparante vloerverf voor uw garage

Vandaag bestellen, overmorgen verven

Via onze webshop hebt u de verf normaliter binnen 1-2 werkdagen in huis. Bovendien profiteert u via Scanofloor-specialist.nl van grote kortingen op al onze vloerverf.

Voor persoonlijk advies mag u ons altijd bellen!

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets! 

€15,00
Inno Coatings Ontvetter is een multifunctionele zeep voor het reinigen, ontvetten, desinfecteren en saneren van vloeren en andere ondergronden. Ook geschikt voor tegelvloeren. Lees meer
Ontvetter
Inno Coatings Ontvetter is een multifunctionele zeep voor het reinigen, ontvetten, desinfecteren en saneren van vloeren en andere ondergronden. Ook geschikt voor tegelvloeren.
€15,00
stukprijs va: €0,30 / m2
€36,00
Inno Vloerfix is een (vloer)-plamuur die gebruikt wordt voor het uitvlakken van hout, beton, metaal en diverse kunststof ondergronden. Lees meer
Vloerfix
Inno Vloerfix is een (vloer)-plamuur die gebruikt wordt voor het uitvlakken van hout, beton, metaal en diverse kunststof ondergronden.
€36,00
€39,00€30,25
Transparante niet-vergelende primer voor betonvloer, anhydriet, cementdek, poreuze tegels, hout en grind. Hittebestendig en chemisch resistent. Perfect voor aanrechtbladen en vloerverwarming. Ideaal voor betonlook. Lees meer
-22%
Clearprimer
Clearprimer
Transparante niet-vergelende primer voor betonvloer, anhydriet, cementdek, poreuze tegels, hout en grind. Hittebestendig en chemisch resistent. Perfect voor aanrechtbladen en vloerverwarming. Ideaal voor betonlook.
€39,00€30,25
stukprijs va: €1,80 / m2
€149,00€119,50
Transparante epoxy primer (hechtprimer) voor betonvloeren, anhydriet, gietvloeren, houten vloeren, poreuze tegels en natuursteen. Voor binnen en buiten. Stofbindend. Laat waterdamp door. Chemisch resistent. Ook voor vochtige ruimtes. Lees meer
-20%
Uniprimer
Uniprimer
Transparante epoxy primer (hechtprimer) voor betonvloeren, anhydriet, gietvloeren, houten vloeren, poreuze tegels en natuursteen. Voor binnen en buiten. Stofbindend. Laat waterdamp door. Chemisch resistent. Ook voor vochtige ruimtes.
€149,00€119,50
stukprijs va: €3,62 / m2
€214,00€175,00
Dekkende vloerverf (betonverf) voor o.a. beton, anhydriet, gietvloeren, hout, tegels en natuursteen. Slijtvast, waterdicht, niet vergelend, hittebestendig. Ook voor vloeren met vloerverwarming. Voorbehandeling met primer veelal aanbevolen. Lees meer
-18%
Colourcoat
Colourcoat
Dekkende vloerverf (betonverf) voor o.a. beton, anhydriet, gietvloeren, hout, tegels en natuursteen. Slijtvast, waterdicht, niet vergelend, hittebestendig. Ook voor vloeren met vloerverwarming. Voorbehandeling met primer veelal aanbevolen.
€214,00€175,00
stukprijs va: €5,86 / m2
€59,30€52,00
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen. Lees meer
-12%
Pre Dekverf
Pre Dekverf
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen.
€59,30€52,00
stukprijs va: €5,50 / m2
€65,00€59,00
Transparante vloerverf (2 componenten lak) voor beton, hout, tegels, natuursteen, grind, anhydriet. Slijtvast, vergeelt niet. Ook voor vloerverwarming, aanrechtbladen, trappen. Primer veelal aanbevolen. Lees meer
-9%
Clearcoat
Clearcoat
Transparante vloerverf (2 componenten lak) voor beton, hout, tegels, natuursteen, grind, anhydriet. Slijtvast, vergeelt niet. Ook voor vloerverwarming, aanrechtbladen, trappen. Primer veelal aanbevolen.
€65,00€59,00
stukprijs va: €6,00 / m2