• Lorem ipsum

Een garagevloer verven in een autobedrijf is een flinke klus. Ook niet iets wat u graag jaarlijks herhaalt. Daarom adviseren wij u om voor kwaliteit te kiezen. Scanofloor Specialist heeft voor u de oplossing. Wij hebben zowel verf voor uw werkplaats, als voor uw showroom.

Garagehouders en andere ondernemers kunnen bij ons voor grote projecten van aantrekkelijke kortingen profiteren. Bel of mail ons voor meer informatie!

Uw garagevloer verven is geen overbodige luxe. Aan werkplaatsen worden steeds hogere eisen gesteld. Olie of chemische stoffen gewoon maar laten weglopen, zoals vroeger wel gebeurde, is er niet meer bij. Daar komt bij dat autobedrijven, of ze willen of niet, elke dag chemische stoffen over de vloer krijgen: in de banden van auto's zitten immers weekmakers. En hoewel het er in uw showroom waarschijnlijk wat netter moet zijn dan in uw werkplaats, zijn er qua eisen nauwelijks verschillen.

De regels zijn in uw voordeel

U moet niet alleen aan milieu-eisen voldoen omdat de wetgever dat wil. En het is ook niet omdat groen zijn een beetje hip is. De milieuregels zijn er omdat u er zelf baat bij hebt. Immers, uw vloer kan, als aan de voorwaarden is voldaan, langer mee. Dat betekent voor u lagere kosten en dus meer winst. Ook bent u op de lange termijn niet verantwoordelijk voor vervuilde grond. Dat kan een aardige duit schelen.

Toch wilt u, ondernemer zijnde, niet te veel uitgeven. Dat hoeft ook niet. U kunt uw bestaande betonvloer prima beschermen door de juiste vloerverf te gebruiken. Onder zulke vloerverf verstaan we producten die chemisch resistent zijn, vloeistofdicht, bestand tegen weekmakers, slijtvast en duurzaam. Lang niet alle verf voldoet aan die eisen. De vloerverf van Scanofloor doet dat wel.

Garagevloer verven: aanbevolen garagevloerverf

De producten die wij het meest aan garages verkopen zijn:

Scanofloor Pre Dekverf is door zijn hoge kras- en slijtvastheid een van de populairste verftypes in uw branche aan het worden. Deze verf geeft een uitmuntende bescherming tegen oliën, vetten, zuren en chemische stoffen. Pre Dekverf is een watergedragen, 2-componenten epoxy coating en voldoet aan de strengste eisen. Bovendien is deze verf snel en gemakkelijk aan te brengen. U kunt dat zelf. Alle kleuren zijn leverbaar.

Pre Dekverf gebruikt u het best nadat Uniprimer hebt aangebracht. Met belijningsverf zorgt u voor bewegwijzering op uw vloer.

Gaat u de vloer in een autogarage verven? Of een showroom? Voor grote projecten bieden wij aantrekkelijke kortingen. Bel of mail ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Garagevloer verven - Advies voor ondernemers