• Lorem ipsum

Douche verf

Hoe u uw douchevloer moet verven, ligt aan de ondergrond. Maar het is nooit onmogelijk. Voor elk type vloer is er een geschikte verf. Een compleet nieuwe douchevloer is dus niet nodig.

Douchevloer schilderen

In het algemeen onderscheiden we twee soorten douchevloer: tegels (al of niet van natuursteen) en beton. Hebt u een van deze types, dan moet u altijd deze stappen zetten:

1. Maak de vloer grondig schoon, met een Inno Coatings Ontvetter.
2. Repareer scheuren en barsten met Inno Coatings Vloerfix.
3. Schuur de ondergrond lichtjes op en maak de vloer hierna stofvrij.
4. Breng 1 laag primer aan.
5. Werk af met 2 lagen vloerverf.

 

Verf voor douchevloeren

Deze primer brengt u in 1 laag aan en is geschikt voor poreuze, ruwe tegels. In de meeste doucheruimtes worden harde, gladde en/of geglazuurde tegels gebruikt. Hiervoor adviseren we speciale Inno Coatings Tegelprimer. Een primer (voorbehandelmiddel) is essentieel voor de hechting. Zonder primer hecht verf niet goed op gladde tegels.

Als dekkende verf wordt Colourcoat veel gebruikt. Deze is ook toepasbaar in badkamers met vloerverwarming. De dekking is zeer goed. U moet wel twee lagen aanbrengen voor het beste resultaat. Met 1 liter van deze verf kunt u 6 - 8 m2 schilderen, wat Colourcoat relatief voordelig maakt.

Colourcoat is vloeistofdicht, duurzaam en leverbaar in alle RAL- en NCS-kleuren.

Ook Pre Dekverf is een goede keuze voor de douchevloer. Het is een slijtvaste epoxy coating, zowel toepasbaar op beton als tegels. Al deze verf voorkomt dat water in de ondergrond trekt. Tevens zijn de producten resistent tegen chemische stoffen. Schoonmaken wordt zo heel eenvoudig. Pre Dekverf is even goed als Colourcoat, maar minder geschikt voor vloeren met vloerverwarming en voor badkamers met veel lichtinval.

 

Douchevloer transparant verven

Kiest u voor een transparante afwerking adviseren we Scanofloor Clearcoat. Clearcoat zien we vooral in gebruik bij mensen die een natuurstenen douchevloer hebben. Natuursteen behoudt met transparante Clearcoat het oorspronkelijke aanzien, maar wordt wel extra beschermd. De vloer is daarna ook daarna ook gemakkelijker schoon te maken. Ook natuursteen moet u voorbehandelen met een geschikte tegelprimer.

 

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets! 

€15,00
Inno Coatings Ontvetter is een multifunctionele zeep voor het reinigen, ontvetten, desinfecteren en saneren van vloeren en andere ondergronden. Ook geschikt voor tegelvloeren. Lees meer
Ontvetter
Inno Coatings Ontvetter is een multifunctionele zeep voor het reinigen, ontvetten, desinfecteren en saneren van vloeren en andere ondergronden. Ook geschikt voor tegelvloeren.
€15,00
stukprijs va: €0,30 / m2
€36,00
Inno Vloerfix is een (vloer)-plamuur die gebruikt wordt voor het uitvlakken van hout, beton, metaal en diverse kunststof ondergronden. Lees meer
Vloerfix
Inno Vloerfix is een (vloer)-plamuur die gebruikt wordt voor het uitvlakken van hout, beton, metaal en diverse kunststof ondergronden.
€36,00
€56,00
Inno Coatings Tegelprimer is een 1-component primer voor geglazuurde tegels, emaille, glad graniet en zelfs glas. De tegelprimer zorgt voor een uitstekende hechting op gladde ondergronden, zodat deze daarna geverfd kan worden met een topcoating. Lees meer
Tegelprimer
Inno Coatings Tegelprimer is een 1-component primer voor geglazuurde tegels, emaille, glad graniet en zelfs glas. De tegelprimer zorgt voor een uitstekende hechting op gladde ondergronden, zodat deze daarna geverfd kan worden met een topcoating.
€56,00
stukprijs va: €2,16 / m2
€214,00€175,00
Dekkende vloerverf (betonverf) voor o.a. beton, anhydriet, gietvloeren, hout, tegels en natuursteen. Slijtvast, waterdicht, niet vergelend, hittebestendig. Ook voor vloeren met vloerverwarming. Voorbehandeling met primer veelal aanbevolen. Lees meer
-18%
Colourcoat
Colourcoat
Dekkende vloerverf (betonverf) voor o.a. beton, anhydriet, gietvloeren, hout, tegels en natuursteen. Slijtvast, waterdicht, niet vergelend, hittebestendig. Ook voor vloeren met vloerverwarming. Voorbehandeling met primer veelal aanbevolen.
€214,00€175,00
stukprijs va: €5,86 / m2
€59,30€52,00
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen. Lees meer
-12%
Pre Dekverf
Pre Dekverf
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen.
€59,30€52,00
stukprijs va: €5,50 / m2
€65,00€59,00
Transparante vloerverf (2 componenten lak) voor beton, hout, tegels, natuursteen, grind, anhydriet. Slijtvast, vergeelt niet. Ook voor vloerverwarming, aanrechtbladen, trappen. Primer veelal aanbevolen. Lees meer
-9%
Clearcoat
Clearcoat
Transparante vloerverf (2 componenten lak) voor beton, hout, tegels, natuursteen, grind, anhydriet. Slijtvast, vergeelt niet. Ook voor vloerverwarming, aanrechtbladen, trappen. Primer veelal aanbevolen.
€65,00€59,00
stukprijs va: €6,00 / m2