• Lorem ipsum

Belijningsverf voor scholen

Belijning zorgt voor orde en regelmaat. En als er een plek is waar orde en regelmaat aan de orde van de dag zijn, dan is het wel de school. Belijningsverf kan op scholen dan ook voor tal van doelen worden ingezet.

Scanofloor is een van de weinige verffabrikanten die belijningsverf aanbiedt. Belijningsverf van Scanofloor kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Het is een duurzaam product dat jaren meegaat en zo het budget van scholen niet nodeloos belast. Deze speciale vloerverf is gemakkelijk aan te brengen. Lijnen kunnen met tape worden afgeplakt. Ook sjablonen zijn een handige hulp. Het is wel raadzaam om vooraf een duidelijk schema van alle benodigde lijnen te maken. Kies voor kleuren die met elkaar contrasteren.

Wat is belijningsverf?

Belijningsverf is speciale verf, bedoeld om lijnen, figuren, patronen en andere markeringen aan te brengen op geverfde vloeren. Een belangrijke kwaliteit van belijningsverf is de duurzaamheid. Je brengt alleen belijning aan op vloeren die intensief gebruikt worden. Dan moet die vloer daar natuurlijk wel tegen kunnen.

Daarnaast zal bij belijningsverf in de regel worden gekozen voor meer opvallende tinten die contrasteren met de kleur van de ondergrond. Je moet de lijnen immers in een oogwenk kunnen zien en juist interpreteren.

Belijningsverf in gymzalen

Op scholen zijn gymzalen de plaats waar belijning het meest in het oog springt. Omdat gymzalen vaak voor veel meer sporten gebruikt worden dan andere sportaccommodaties, zijn er veel lijnen nodig, het liefst in verschillende kleuren. Maar ook op speelplaatsen kunnen lijnen een nuttige functie vervullen. Hetzelfde geldt voor fietsenkelders, voor bewegwijzering en afbakening van vakken waar fietsen gestald mogen worden.

Belijningsverf van Scanofloor is snel besteld via onze webshop. Levering volgt normaliter binnen twee werkdagen.


Heeft u nog vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06 - 823 017 45. Of stel uw vraag via e-mail of Whatsapp. Ons advies verplicht u tot niets!